LEDIGA JOBB: Filialchef i Kristianstad

Om uppdraget:

Vill du bli vår nya Filialchef i Kristianstad och ta Lödde Plåt till nästa nivå?

Som Filialchef ansvarar du att bli regionens självklara val för plåtrelaterade tjänster. Du och Lödde Plåt skapar stolthet genom hantverksskicklighet, engagemang och nytänkande tillsammans med dina medarbetare. Du rapporterar till övergripande verksamhetschef, Lödde Plåt i Malmö.

Ledare: Som Filialchef har du uppdraget att skapa en väl fungerande arbetsplats utifrån Lödde Plåts värderingar och ledarskapsfilosofi. Med ansvar för filialens arbetsmiljö och medarbetarnas utveckling, för styrning och kontroll.

Plåterfarenhet: Du har förståelse/kunskap om hantverket, vilket är mycket betydelsefullt i kundsammanhang. Du och plåtslagarna arbetar tillsammans i team kring kunder och projekt.

Sälj: Du har ett tydligt affärsmannaskap. Du är mån om att uppfylla kunders förväntningar och att utveckla affärerna med kunderna i fokus.

Ekonomi: Som Filialchef ansvarar du för Lödde Plåts budget och resultat för Kristianstad. Förutom din egen kunskap har du stöd i ekonomi/byggsystem, en kalkylator och av verksamhetschef.

Entreprenadjuridik: Du har förståelse för juridiken kopplat till upphandlingar och avtal.

Du är kommunikativ i tal och skrift.

Vem är du:

Du har gedigen branschvana inom plåtslageri, bygg eller VVS.

Du har haft personalansvar och budget-/resultatansvar för större och mindre projekt.

Du har dokumenterade resultat av att generera affärer inom ditt gebit.

Du är en pedagogisk och självklar ledare med pondus.

Du är positiv och ser möjligheter.

Du är inspirerande och motiverande och får medarbetarna att växa! Du trivs att arbeta målstyrt och resultatinriktat.

Vi erbjuder

En roll med stor frihet och stort ansvar! Lödde Plåt i Kristianstad har ett gott rykte och bra positionering på marknaden. Hos oss möter du kollegor med olika spetskompetenser med den gemensamma viljan att långsiktigt utveckla och skapa en helhet. Du arbetar nära beslut, i projekt och team med tydligt uppsatta mål där engagemang, prestigelöshet och samarbete är framgångsfaktorer. Vi har nära till skratt och det är högt i tak med en familjär företagskultur.

Intresserad?

Vi hoppas att du är intresserad av att vara med på resan och en del av Lödde Plåt, vilket innebär ”att vara bäst på det man gör”!

Intervjuer kommer att ske löpande – vi ser fram emot ditt intresse! För frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsulter Stina Nord 073-654 52 57 / Fredrika Schartau 070-510 71 30.

ANSÖK HÄR

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *