LEDIGA JOBB: Projektledare i Helsingborg

Om uppdraget:

Vill du bli vår nya Projektledare och vara delaktig i att ta Lödde Plåt Helsingborg till nästa nivå?

Du ansvarar för att upprätthålla och vidareutveckla kunder, projekt och varumärke genom att ta bli regionens självklara val för plåtrelaterade tjänster. Du och Lödde Plåt skapar stolthet genom hantverksskicklighet, engagemang och nytänkande tillsammans med dina medarbetare. Du rapporterar till Verksamhetschefen.

Projektledare: Som Projektledare fungerar du som kundernas direkta kontakt och blir ansvarig för produktion och projektledning av plåtslageriuppdrag. Du och plåtslagarna arbetar tillsammans i team kring kunder och projekt, du håller i kontakten mellan plåtslagarna och kunderna ansvarar för att kundernas förväntningar infrias och att utveckla affärerna.

Du har personalansvaret för plåtslagarna i projektet och ansvarar för arbetsmiljö och skyddsfrågor vid projekten, att kvalitets- och miljöplaner, riskanalys, egenkontroller för projekten finns. Ge förutsättningar för gott samarbete i projekten genom att inspirera och skapa engagemang.

Plåterfarenhet: Du har förståelse/kunskap om hantverket, vilket är mycket betydelsefullt i kundsammanhang. Du och plåtslagarna arbetar tillsammans i team kring kunder och projekt.

Ekonomi: Du ansvarar för att kalkyl/budget hålls och att projekttider hålls inom respektive projekt. Säkerställa att avvikelser ändringar och tillägg prissätts kan ske med stöd av verksamhetschefen. Med mål att verka för tekniskt och ekonomiskt fördelaktiga lösningar för projekten och företaget.

Entreprenadjuridik: Du har förståelse för juridiken kopplat till upphandlingar och avtal. Vid behov delta vid förhandlingar

Du är kommunikativ i tal och skrift.

Vem är du:

Du har gedigen branschvana inom plåtslageri, bygg eller VVS.

Du har erfarenhet av projektledning och därmed budget-/resultatansvar för större och mindre projekt.

Du skapar entusiasm, är positiv och ser möjligheter.

Din vilja till egen utveckling i bolaget värdesätts – Lödde Plåt värdesätter din ambition och förmåga att växa med uppdragen.

Vi erbjuder

En roll med stor frihet och stort ansvar! Hos oss möter du kollegor med olika spetskompetenser med den gemensamma viljan att långsiktigt utveckla och skapa en helhet. Du arbetar nära beslut, i projekt och team med tydligt uppsatta mål där engagemang, prestigelöshet och samarbete är framgångsfaktorer. Vi har nära till skratt och det är högt i tak med en familjär företagskultur.

Intresserad?

Vi hoppas att du är intresserad av att vara med på resan och en del av Lödde Plåt, vilket innebär ”att vara bäst på det man gör”!

Intervjuer kommer att ske löpande – vi ser fram emot ditt intresse! För frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsulter Stina Nord 073-654 52 57 / Fredrika Schartau 070-510 71 30.

ANSÖK HÄR

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *